Μπορεί να θέλεις να αποκτήσεις την φινέτσα των Γαλλίδων, τα ρούχα των Ιταλίδων και τον αέρα των Νεοϋορκέζων γυναικών, αλλά σίγουρα τώρα που βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα… οι πιο κατάλληλες σε θέματα στιλ είναι οι Ρωσίδες.

Γούνινα σκουφιά, μπότες, χοντρά παλτό και κασκόλ είναι τα ρούχα που οι Ρωσίδες δεν αποχωρίζονται από πάνω τους τις ημέρες που η θερμοκρασία πέφτει κάτω από το 0.

Κι αν πιστεύεις ότι το να είσαι στιλάτη στην βαρυχειμωνιά δεν είναι και τόσο εύκολο, 5 Ρωσίδες μπλόγκερς σου δίνουν χρήσιμες συμβουλές για να τα βγάλεις πέρα στις γιορτές (και όχι πίνοντας βότκα φυσικά).

  • Τα πλεκτά της γιαγιάς

Η Βαλεντίνα Ζαλίεβα λέει ότι ειδικά στην παιδική της ηλικία δεν αποχωριζόταν τα ρούχα που της έπλεκε η γιαγιά της. Μάλλινα πουλόβερ, κασκόλ και κάλτσες ήταν αυτά που την προστάτευαν από το κρύο. Ωστόσο, επειδή τα πλεκτά της γιαγιάς εκτός από ζεστά είναι και… πολύτιμα, η ίδια αν και μεγάλωσε τα φοράει κάθε φορά που έχει κρύο.

Τip: Η ίδια αγαπά τα ζιβάγκο, καθώς είναι ζεστά και σικ.

  • Oversized παλτό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.