Τι χρειαζόμαστε:
- μπριζόλες
- αυγά
- τριμμένη φρυγανιά
- τριμμένη παρμεζάνα
- αλάτι, πιπέρι
Πώς το κάνουμε:
- Πασπαλίζουμε τις μπριζόλες μας με αλατοπίπερο, τις περνάμε από τη παρμεζάνα να καλυφθούν ολόκληρες, στη συνέχεια από το αυγό και τέλος από τη φρυγανιά, όπου τις πατάμε με δύναμη για να κολλήσει καλά πάνω στο κρέας.
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε 3 κ.σ. λάδι σε μέτρια θερμοκρασία.
- Ρίχνουμε σε δόσεις τις μπριζόλες και τις τηγανίζουμε για 5 λεπτά από κάθε πλευρά ή μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν μέχρι μέσα.
- Γαρνίρουμε τις μπριζόλες με φέτες λεμονιού.
sintagespareas
loading…