Γνωστό το πιάτο, αλλά σας προτείνω σήμερα μια παρέκκλιση.
Στη συνταγή μου έχω προσθέσει μουστάρδα, λευκό κρασί, λεμόνι και τσίλι, για να ανεβάσω τη γεύση.
Υλικά
- 1 χοιρινό ψαρονέφρι
- 1 κουταλιά σούπας μουστάρδα καυτερή Dijon
- 1 πρέζα μπούκοβο
- 1 κιλό πατάτες ποιοτικές, Νάξου
- 3 καρότα
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 3 κουταλιές ελαιόλαδο
- 1 ποτηράκι λευκό κρασί
- Λίγο χυμό λεμόνι
- 1 κλωνάρι δενδρολίβανο φρέσκο
- Λίγο μαϊντανό κομμένο
- Αλάτι και πιπέρι