d2bdfa8f9a0f5a39707e6952d30fa990_L

Είτε το θέλετε σφιχτό είτε μελάτο σίγουρα θα σας

έχει τύχει πολλές φορές να βράσετε το αυγό σας και να μην είναι ακριβώς όπως το θέλετε.

 

 

Μπορεί το ασπράδι να μην σας βγει όπως το φαντάζεστε, ο κρόκος να είναι πολύ στεγνός ή να μην το κάνετε όσο σφιχτό το επιθυμείτε. Ένα από τα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι η σωστή θερμοκρασία για το ασπράδι είναι 82 βαθμοί κελσίου ενώ για τον κρόκο 77 βαθμοί κελσίου.

Αυτό όμως δεν είναι εύκολο να το πετύχετε παρά μόνο αν υπολογίσετε τα λεπτά βρασμού για να έχετε το ιδανικό αποτέλεσμα. Δείτε στον παρακάτω πίνακα αναλυτικά πόσα λεπτά πρέπει να βράσει το αυγό για να πετύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε…

30100 egg 590

baby

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

You missed