fa-708_52

Ένα εύκολο και νόστιμο φαγητό για τα καλοκαιρινά μεσημέρια…

Υλικά
500 γραμμάρια φαρφάλες

  • 4 στήθη κοτόπουλο, βιολογικό
  • 2 κουτιά Πουμαρό ψιλοκομμένη ντομάτα (σε κουτί, γιατί αν είναι φρέσκια θα χρειαστούμε και ζάχαρη)
  • 1 κουτί τυρί Philadelphia 150 γραμμάρια
  • 70 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά της σούπας ρίγανη
  • 1 κρεμμύδι
  • Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

  • Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και βάλτε το σε βαθύ τηγάνι με καπάκι
  • Ρίξτε και την ντομάτα
  • Κόψτε το στήθος κοτόπουλο σε μέτριους κύβους και προσθέστε το
  • Ρίξτε από πάνω τις φαρφάλες και το ελαιόλαδο
  • Προσθέστε τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι
  • Βάλτε το σε μέτρια φωτιά για 15 λεπτά
  • Ανοίξτε το καπάκι, ρίξτε 2 ποτήρια νερό, ανακατέψτε καλά
  • Σκεπάστε πάλι με το καπάκι και αφήστε το να βράσει άλλα 15 λεπτά
  • Μόλις οι φαρφάλες έχουν βράσει al dente, βγάλτε από τη φωτιά και ρίξτε το filadelphia
  • Προσθέστε και την παρμεζάνα και ανακατέψτε καλά, εκτός φωτιάς
  • Δείτε αν λείπει αλάτι και πιπέρι και είναι έτοιμο! One pot pasta!

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.