food4

Φτιάξτε εύκολα σπιτικό παγωτό.

Υλικά

  • 1 κουτί σαντιγί σε σκόνη
  • 1 μεγάλο κουτί ζαχαρούχο γάλα
  • 1 φυτική κρέμα γάλακτος
  • 1 βανίλια
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού μαστίχα Χίου σε σκόνη

Εκτέλεση

  1. Χτυπάμε στο μίξερ τη σαντιγί, το ζαχαρούχο γάλα, τη φυτική κρέμα γάλακτος. Προσθέτουμε τη μαστίχα Χίου, τη βανίλια και ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά.
  2. Βάζουμε το παγωτό στην κατάψυξη για 8-10 ώρες.

newsbeast

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.