Αναφορά και καταγγελία του περιστατικού από το Kozanimedia στο Α.Τ. Κοζάνηςsorras-omogeneia-660_2

Πρωτοφανείς ύβρεις και απειλές εναντίον του Kozanimedia και του υπογράφοντος το κείμενο εκτόξευσε το μεσημέρι της Κυριακής, από την Κοζάνη όπου βρέθηκε για μια ακόμη φορά, ο γνωστός και μη εξαιρετέος Αρτέμης Σώρρας (των 600 δις…)

Τηλεφωνώντας ο ίδιος από κινητό τηλέφωνο, αρχικά ζήτησε το λόγο για τα σχόλια (στο Facebook ειδικά) περί «απατεώνων», λέγοντας «ποιός είσαι εσύ που θα κρίνεις εάν είμαι απατεώνας» και απαιτώντας (με απειλητικό εξ αρχης ύφος)…κατ” ιδίαν συνάντηση, προκειμένου, όπως είπε, «να δείτε αν λέω αλήθεια ή ψέματα».

Στην αντίδραση του γράφοντος πως «δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συναντηθώ με έναν άνθρωπο που εδώ και μήνες με υβρίζει όπου σταθεί και όπου βρεθεί» (οι συνάδελφοι τοπικών ΜΜΕ που βρέθηκαν στα Κοίλα προ μερικών μηνών γνωρίζουν καλά το θέμα..),ο Αρτέμης Σώρρας εξερράγη και (παρουσία εικονολήπτη του Top Channel και αυτήκοου μάρτυρα των όσων ανέφερε τηλεφωνικά) προχώρησε σε έναν οχετό ύβρεων, με αποκορύφωμα τη φράση «θα έρθω σπίτι σου ρε…ξέρουμε που μένεις…θα σου δείξω»!

Μάλιστα, απευθύνθηκε σε οπαδούς τουμ που προφανώς βρίσκονταν γύρω του, λέγοντας «ξέρουμε τη διεύθυνση του σπιτιού του, ετσι δεν είναι;», ενώ, στην επισήμανση πως όλα τα παραπάνω καταγράφονται, απάντησε «βγάλτα όπου θέλεις, δε με νοιάζει, θα σου κάνουμε μήνυση».

Κατόπιν όλων των παραπάνω, ο υπογράφων το κείμενο προσήλθε στο Α.Τ. Κοζάνης, καταγγέλοντας το εν λόγω περιστατικό και τις συγκεκριμένες απειλές, ενώ σήμερα, Δευτέρα, θα ενημερωθεί σχετικά και η Εισαγγελία Κοζάνης.

Παναγιώτης Πλιάτσιος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.