Λαχταριστό και εύκολο ορεκτικό για όλη την παρέα
– λίγο αλεύρι
– 500 γραμμάρια φύλλο σφολιάτας
– 1 1/2 φλιτζάνια γραβιέρα τριμμένη
– 1 1/2 κιλό μανιτάρια φρέσκα ψιλοκομμένα
– 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
– αλατοπίπερο
Εκτέλεση
1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Σε μια αλευρωμένη επιφάνεια, ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας και κόβουμε σε δίσκους διαμέτρου 4 εκ.
2. Τοποθετήστε το φύλλο σε ένα ταψί. Χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι, τρυπήστε τους δίσκους σφολιάτας στο κέντρο της ζύμης. Στη συνέχεια βάζετε στο κέντρο κάθε δίσκου από 1 κ.σ από μανιτάρια , λίγο γραβιέρα, ραντίστε με ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι.
3. Ψήστε για 20 έως 25 λεπτά και σερβίρετε.