Το πείραμα το Πόλ Ροζάλι, που υποσχόταν ότι θα φαγωθεί ζωντανός από έναν ανακόντα, προβλήθηκε χθες από το Discovery Channel, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων αφού το επεισόδιο δεν ήταν αυτό που υποσχόταν (Pics+Vid)anakonta

Το ριψοκίνδυνο πείραμα που αποφάσισε να πραγματοποιήσει ο Πολ Ροζόλι, ο οποίος θέλησε να δείξει πως είναι να σε τρώει ένα ανακόντα πήρε σάρκα και οστά. Το επεισόδιο του ντοκιμαντέρ μεταδόθηκε από το Discovery Channel μόλις εχτές το βράδυ, προκαλώντας πολλές αντιδράσεις από το κοινό που περίμενε τον “ριψοκίνδυνο κινηματογραφιστή να φαγωθεί από το τεράστιο ερπετό.

Ο Ροζόλι και η ομάδα του προσπάθησαν να εντοπίσουν το γιγαντιαίο ερπετό στον Αμαζόνιο και όταν αυτό συνέβη ο περιβαλλοντολόγος φόρεσε την ειδική στολή, όπως είχε ήδη προαποφασίσει και πλησίασε το περίπου 7 μέτρων ανακόντα με μόνο σκοπό να γίνει η τροφή του. Το ερπετό άρχισε να αντιλαμβάνεται την παρουσία του θηράματος και άρχισε να το πλησιάζει για να το φάει.

Ο Ροζάλι, παρόλο που φορούσε την προστατευτική στολή ένιωθε τα κόκκαλά του χεριού του να σπάνε κάτω από την πίεση που ασκούσε το φίδι, το οποίο για να καταναλώσει την τροφή αρχικά τη συνθλίβει, μέσα σε λίγα λεπτά το χέρι του κινηματογραφιστή βρισκόταν κάπου στην κοιλία του ερπετού.

Το πείραμα σταμάτησε εκεί, με τον κινηματογραφιστή να ζητάει βοήθεια από τους συνεργάτες του, καθώς δεν μπορούσε να αντέξει την υπερβολική πίεση που ασκούσε το φίδι στα κόκκαλά του, έτσι λοιπόν λίγο πριν πλησιάσει το ερπετό το κεφάλι του το συνεργείο έσπευσε να διασώσει τον κινηματογραφιστή, απογοητεύοντας το κοινό που παρακολουθούσε με αγωνία το επεισόδιο.

Αμέσως μετά την προβολή του επεισοδίου χιλιάδες ήταν τα μηνύματα απογοήτευσης από το κοινό, που περίμενε να δει τον Ροζάλι να εκπληρώνει αυτό που είχε υποσχεθεί, ειδικά μετά το τελευταίο τρέιλερ του επεισοδίου, που ισχυριζόταν ότι ο Ροζάλι κατάφερε να μπει στην κοιλία του ανακόντα και αν βγει σώος και αβλαβής. Το μόνο λοιπόν που κατάφερε ο κινηματογραφιστής ήταν να αποκτήσει μερικές γρατζουνιές στο χέρι του.

 

  DailyMail

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.