Καρπούζια, έχουμε δει σε πολλές παραλλαγές, κυρίως όμως σε side του εξωτερικού. Αυτό που δεν είχαμε δει όμως, είναι οι καταπληκτικές δημιουργίες που μπορέσαμε και φωτογραφίσαμε σε ξενοδοχείο στην Χαλκιδική.
Όλα έγιναν το Σάββατο (26-07) στο SIMANDRO Beach Hotel, του Ομίλου GHotels, στο Σάνι στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής και η ιδέα ανήκει στον επιτυχημένο Manager του Ξενοδοχείου Γιάννη Μίχο (φώτο δεξιά), όπου στην Ελληνική Βραδιά που πραγματοποίησε για να ικανοποιήσει αλλά και να διαφημίσει την ελληνική κουζίνα στους εκατοντάδες κυρίως ξένους επισκέπτες, «επιστράτευσε» ακόμη και …γλύπτες.
Το αποτέλεσμα άκρως εντυπωσιακό.
Οι Γερμανοί, Ρώσοι, ή και Σέρβοι που διαμένουν στο ξενοδοχειακό συγκρότημα, απόλαυσαν Ελληνικές γεύσεις στο κεντρικό Εστιατόριο ΝΑΟΣ – μεταξύ μας, όνομα και πράμα- που δεν ήταν λίγες: σουβλάκια, παϊδάκια, μπιφτέκια, γύρο πίτα, τζατζίκι, γαύρο τηγανητό, λουκουμάδες… αλλά και την μπουγάτσα με τυρί που έγινε ανάρπαστη (δείτε αριστερά).
Όλοι θαύμασαν τα μοναδικά δημιουργήματα φτιαγμένα πάνω σε …καρπούζια , (που ήταν τοποθετημένα βέβαια πάνω σε Ελληνικές σημαίες), που έμοιαζαν περισσότερο με έργα τέχνης και όχι με απλά φρούτα.
Ελληνικές γεύσεις με Ελληνικές δημιουργίες…
Ακολούθησαν, τις βραδινές ώρες, Ελληνικοί χοροί από τοπικό συγκρότημα με την συμμετοχή όλων…
Δείτε και θαυμάστε: