Εύκολη, γρήγορη και γευστική συνταγήsalata manitariaΥλικά συνταγής

– 100 γρ. μανιτάρια champignon κομμένα σε διάφορα σχήματα
– 100 γρ. μανιτάρια πλευρώτους κομμένα σε διάφορα σχήματα
– 100 γρ. μανιτάρια Portobello κομμένα σε διάφορα σχήματα
– 1 μάτσο ρόκα
– 100 γρ. κατίκι
– 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
– Ελαιόλαδο
– Ξύδι βαλσάμικο
– Θυμάρι
– Αλάτι – πιπέρι

Τρόπος παρασκευής – Εκτέλεση συνταγής
1. Σε ένα τηγάνι αφού έχει κάψει πολύ καλά ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια μαζί με το σκόρδο, προσθέτουμε και όλα τα μπαχαρικά.

2. 

Σβήνουμε με το βαλσάμικο και τα αναποδογυρίζουμε όλα σε μία μπασίνα.

3. Προσθέτουμε τη ρόκα και το κατίκι ανακατεύοντας καλά και σερβίρουμε.

 

από τον Chef

ΒΗΣΣΑΡΙΩΝΑ ΠΑΡΘΕΝΗ

Μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας

 

newsbeast

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.