Εύκολη, γρήγορη και γευστική συνταγήΥλικά συνταγής
– 100 γρ. μανιτάρια champignon κομμένα σε διάφορα σχήματα
– 100 γρ. μανιτάρια πλευρώτους κομμένα σε διάφορα σχήματα
– 100 γρ. μανιτάρια Portobello κομμένα σε διάφορα σχήματα
– 1 μάτσο ρόκα
– 100 γρ. κατίκι
– 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
– Ελαιόλαδο
– Ξύδι βαλσάμικο
– Θυμάρι
– Αλάτι – πιπέρι
Τρόπος παρασκευής – Εκτέλεση συνταγής
1. Σε ένα τηγάνι αφού έχει κάψει πολύ καλά ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια μαζί με το σκόρδο, προσθέτουμε και όλα τα μπαχαρικά.
1. Σε ένα τηγάνι αφού έχει κάψει πολύ καλά ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια μαζί με το σκόρδο, προσθέτουμε και όλα τα μπαχαρικά.
2.
Σβήνουμε με το βαλσάμικο και τα αναποδογυρίζουμε όλα σε μία μπασίνα.
3. Προσθέτουμε τη ρόκα και το κατίκι ανακατεύοντας καλά και σερβίρουμε.
από τον Chef
ΒΗΣΣΑΡΙΩΝΑ ΠΑΡΘΕΝΗ
Μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας