Κλιμάκωση προαναγγέλλει ο πρόεδρος του φαρμακευτικού συλλόγου Αττικής – Στις χωριστές γενικές συνελεύσεις θα κριθεί η πορεία των κινητοποιήσεων των φαρμακοποιώνFARMAKOIPOIOI

Η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου είναι πλέον γεγονός, με τις διατάξεις για τη λειτουργία των φαρμακείων να είναι πλέον νόμος του κράτους.

«Θα το αντιμετωπίσουμε με σκληρές κινητοποιήσεις. Ο νόμος πέφτει με άλλο νόμο. Θα τους αναγκάσουμε να πάνε στα τσακίδια», δηλώνει στο theTOC.gr ο πρόεδρος του φαρμακευτικού συλλόγου Αττικής, Κώστας Λουράντος και επισημαίνει ότι «οι κινητοποιήσεις δεν σημαίνουν πάντα απεργία».

Σήμερα τα φαρμακεία είναι κλειστά στην Αττική. Ο κ. Λουράντος αναμένεται στις 11:00 να κάνει γνωστές τις θέσεις του στη γενική συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα και αναμένεται να κρίνει την πορεία των κινητοποιήσεων.

Και στην υπόλοιπη χώρα όπως δήλωσε ο πρόεδρος του πανελλήνιου φαρμακευτικού συλλόγου Κυριάκος Θεοδοσιάσης τα φαρμακεία έχουν κατεβάσει ρολά, ενώ οι περαιτέρω κινήσεις τους θα καθοριστούν στη συνέλευσή τους στις 14:00.

Φωτογραφία : Eurokinissi / Γιώργος Κονταρίνης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.