«Μαύρο» στον δήμαρχο λέει το κόμμαΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ

Για δεύτερη φορά ο δήμος Θεσσαλονίκης επέβαλε πρόστιμο στο ΚΚΕ για τις αφίσες του φεστιβάλ της ΚΝΕ και η αντίδραση του κόμματος ήταν μια ανακοίνωση που καλεί τους ψηφοφόρους να «μαυρίσουν» τον Μπουτάρη, ενώ κάνουν λόγο για περιορισμό της ελεύθερης έκφρασης και προσπάθεια τρομοκράτησης του λαού.

Στην ανακοίνωσή της η Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ αναφέρει: «Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης εξομοιώνει το Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή και το ΚΚΕ με τις διάφορες επιχειρήσεις, δηλαδή την εμπορική – διαφημιστική αφίσα με την πολιτική – κοινωνική δραστηριότητα».

Επίσης προσθέτουν: «Όλα αυτά τα ξέρει η διοίκηση του κ. Μπουτάρη. Στόχος τους είναι να περιορίσουν την ελεύθερη έκφραση, να τρομοκρατήσουν το λαό, να σωπάσουν όποια φωνή αντιτάσσεται στη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική τους… Ο λαός της Θεσσαλονίκης να δώσει την απάντηση του “μαυρίζοντας” την παράταξη του κ. Μπουτάρη, αλλά και όσων υποστηρίζουν τις αντιλαϊκές πολιτικές».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.