«Λιμνάνθρωπος» ως το 2016

Τη φανέλα των Λος Αντζελες Λέικερς θα φοράει μέχρι το 2016 ο Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος υπέγραψε διετή επέκταση συμβολαίου και θα έχει την ευκαιρία να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του με την οποία αγωνίζεται από το 1996, όταν δηλαδή και έγινε για πρώτη φορά επαγγελματίας!

Η ομάδα του Λος Άντζελες ανακοίνωσε την διετή επέκταση στη συνεργασία με τον Κόμπι, η οποία ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2014. Λεπτομέρειες για το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας δεν ανακοινώθηκαν, αλλά σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ , ο σταρ του ΝΒΑ αναμένεται να γίνει πλουσιότερος κατά 48 εκατ. δολάρια. Θυμίζουμε ότι ο Μπράιντ βρίσκεται σε περίοδο αποθεραπείας, καθώς ο 35χρονος άσος υπέστη ρήξη αχιλλείου τον περασμένο Απρίλιο.

«Είχαμε πει εξ αρχής πως αποτελούσε προτεραιότητα για μας να τελειώσει ο Κόμπι την καριέρα του εδώ. Δεν έχει προηγούμενο για έναν παίκτη να παίζει για 20 χρόνια στο ΝΒΑ και με την ίδια ομάδα. Η κίνηση αυτή διαβεβαιώνει πως ένας από τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου θα παραμείνει Laker και θα μας χαρίζει εξαιρετικά παιχνίδια και ενθουσιασμό τα επόμενα χρόνια», ανέφερε ο τζένεραλ μάνατζερ των Λέικερς, Μιτς Κάπτσακ.

Ο Κόμπι αγωνιζόμενος με τους Λέικερς έχει κατακτήσει πέντε πρωταθλήματα κερδίζοντας τον τίτλο του MVP το 2008, ενώ είναι ο τέταρτος σκόρερ όλων των εποχών στο ΝΒΑ, έχει παίξει σε 15 All Star Game και έχει κατακτήσει δύο χρυσά ολυμπιακά μετάλλια με τις ΗΠΑ.

Μάλιστα, ο ίδιος ανάρτησε στην προσωπική του ιστοσελίδα μία φωτογραφία του υπογεγραμμένου συμβολαίου του με το σχόλιο «Laker για μια ζωή».

 

in

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.