Αν και με υπηρεσιακό τεχνικό, ο Πυρσός Γρεβενών επικράτησε 1-0 της Καστοριάς στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής…

pyrsos 2013Το μοναδικό τέρμα των «πρασίνων» σημείωσε στο 40’ ο Γκέτσιος με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Είχαν προηγηθεί φάσεις με τον Δούμα, ενώ από την Καστοριά απείλησε κυρίως ο Βελλίδης. Στο γήπεδο βρέθηκαν 300 φίλοι του Πυρσού που χειροκρότησαν την ομάδα τους. Καλή η διαιτησία του Σκουλά.

Πυρσός Γρεβενών (Σταμπουλίδης): 

Αλεξίου, Θεοχαράκης, Χαραλαμπίδης, Καραγκούνης, Κυριακίδης, Σκέντος, Γκέτσιος, Ιωαννίδης (68’ Κοτσαντίσογλου), Κοσμίδης, Δούμας (88’ Σπανίδης), Τζερεμές (80’ Καραγιάννης)

Καστοριά (Δημητρίου): Σαραφιανός, Σαββαΐδης, Τάντσης, Αναγνωστόπουλος, Κεφαλάς, Σαββίδης, Βελλίδης (77’ Παπαδόπουλος Αλ.), Παναγιωτίδης, Αλεξανδρίδης, Παπαδόπουλος Κ. (78’ Τσαμασλίδης), Κουτίδης (64’ Μπαϊρακτάρης)

onsports

Η εφημερίδα Ορίζοντες Καστοριάς,  έγραψε:

2′ μεγάλη ευκαιρία από τον Δούμα για τον Πυρσό μέσα από την μικρή περιοχή. Απέκρουσε με διπλή δύσκολη προσπάθεια ο Σαραφιανός!!– πάνω από 250 φιλάθλοι στο γήπεδο των Γρεβενών και περίπου 70 Καστοριανοί πίστοί φίλοι της ομάδας– 26′ ελαφρά υπεροχή των γηπεδούχων που φαίνεται να επιβάλουν το παιχνίδι τους. Η Καστοριά μπήκε πιο δυνατά στο ματς όμως εδώ και λίγα λεπτά δεν μπορεί να βγεί με αξιώσεις στην επίθεση– 40′ απευθείας φάουλ γκολ για τον πυρσό Γρεβενών με τον Γκέτσιο και 1-0.– 74′ Μπήκαν αλλαγή ο Παπαδόπουλος και ο Τσαμασλίδης για την ομάδα την Καστοριάς η οποία πιέζει στο μισό γήπεδο!

Star-fm.gr: Δείτε όλα τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής σε όλους τους ομίλους της  Γ Εθνικής εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.