Σειρά επαφών θα έχει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡΣτη ΔΕΘ Τετάρτη και Πέμπτη ο Φώτης Κουβέλης

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται σήμερα, Τετάρτη και αύριο, Πέμπτη ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, για την 78η Διεθνή Εκθεση.

Στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης θα συναντηθεί με νέους αγρότες, στην αίθουσα της Αντιδημαρχίας Αρχιτεκτονικού του Δήμου Θεσσαλονίκης (Αγγελάκη 13) και στις 7.15 μ.μ. θα συναντηθεί με εργαζόμενους της ΕΡΤ.

Στις 8 το βράδυ θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και στη συνέχεια θα μιλήσει σε συνάντηση φίλων και μελών της ΔΗΜΑΡ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο δημαρχείο.

Το πρωί της Πέμπτης (11:00) θα συναντηθεί με το Διοικητικό Συμβούλιο της HELEXPO-ΔΕΘ, στις 12 θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο περίπτερο 8 και στις 6 το απόγευμα θα συναντηθεί με τον πρύτανη του ΑΠΘ Γιάννη Μυλόπουλο.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.