Είναι από τα πιάτα που τα παιδιά δύσκολα θα αντισταθούν να δοκιμάσουν ενώ είναι γεμάτο με βιταμίνες!
Τέλειο τρυφερό κοτόπουλο με κάρυ και πολλά λαχανικά!
ΥΛΙΚΑ
– 2 φιλέτα κοτόπουλου κομμένα σε μπουκιές
– 1 μεγάλο καρότο
– 2 μικρά κολοκυθάκια
– 1πράσο το ασπρο.
– 1 κ.σ. κάρυ
– αλάτι / πιπέρι
– ½ ποτήρι λευκό κρασί.
– 2 φλιτζάνια αρωματικό ρύζι
– ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζετε το ρύζι σε άφθονο αλατισμένο νερό. Σε ένα τηγάνι βάλτε το ελαιόλαδο να κάψει και σοτάρετε το κοτόπουλο να ροδίσει ελαφρά. Κόβετε τα καρότα σε κύβους, τα κολοκυθάκια σε στικς και ροδέλες το πράσο. Όταν το κοτόπουλο ροδίσει, προσθέτετε τα πράσα και μαγειρεύετε για 2 λεπτά. Προσθέστε στη συνέχεια, τα καρότα τα κολοκυθάκια και σοτάρετε και αυτά. Τέλος προσθέτετε το κάρυ το αλατοπίπερο και το κρασί. Χαμηλώνετε τη φωτιά και σιγοβράζετε το φαγητό για περίπου 15′ λεπτά. Σερβίρετε συνοδεύοντας με αρωματικό ρύζι.
www.mothersblog.gr