Διατίθενται 946.000 ευρώ για την δημοπράτηση με ανοικτή διαδικασία της κατασκευής τουΕγκρίθηκε η πρώτη πίστωση για το τζαμί

Απόφαση για την έγκριση διάθεσης πίστωσης 946.000 ευρώ για τη δημοπράτηση με ανοικτή διαδικασία της κατασκευής Τεμένους, με μετασκευή υφιστάμενου κτιρίου στην περιοχή του Βοτανικού, υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών και Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, κ. Σταύρος Καλογιάννης.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο, υπενθυμίζει ότι η χωροθέτηση του Τεμένους στον Βοτανικό έγινε με τον νόμο 4014/2011 με τον οποίο καθορίστηκε η εγκατάσταση και η κατασκευή του λατρευτικού χώρου, περιλαμβανομένων και των απαραίτητων κτιρίων υποστηρικτικών λειτουργιών (χώροι υγιεινής κ.λπ.), σε τμήμα δημοσίου ακινήτου μέσω της κατάλληλης προς τούτο μετασκευής υφιστάμενων κτιρίων.

Η διεξαγωγή του διαγωνισμού θα γίνει από την αρμόδια Ειδική Υπηρεσία Κτιριακών εγκαταστάσεων (ΕΥΔΕΚ) της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων του υπουργείου Υποδομών.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.