http://4.bp.blogspot.com/-vAWmR-oTZWQ/UZZyoJfbeGI/AAAAAAAB6eU/Qhxin6QVly4/s1600/P5178496.JPG

Για την πορεία των έργων που έχει δρομολογήσει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στην ΠΕ Γρεβενών, αναφέρθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ, την Παρασκευή (17/5).

Ο Γιώργος Δασταμάνης ξεκίνησε την αναφορά του ευχόμενος καλή επιτυχία στους μαθητές που ξεκίνησαν τις Πανελλαδικές εξετάσεις. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην θετική εξέλιξη που υπάρχει με τα χρήματα που οφείλονται στους ανθρώπους του ΚΤΕΛ Γρεβενών και στα ΤΑΧΙ για τη μεταφορά των μαθητών: «Από το 1.409.000 ευρώ, που τους οφείλουμε μέχρι τις 31/12/12, έχουμε προς διάθεση στους δικαιούχους 1.328.000 ευρώ»…

«Τα έργα που έχουν εγκριθεί και χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ έχουν λεφτά»:

Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών αναφέρθηκε και στο έργο που έχει να κάνει με το σκέπαστρο στο Νοσοκομείο Γρεβενών το οποίο όμως δεν έχει προχωρήσει αφού η μελέτη δεν είναι ακόμη έτοιμη. Μίλησε ακόμη για τις προεγκρίσεις δημοπράτησης για αγορά ακτινολογικού μηχανήματος, ψηφιακού μαστογράφου και υπέρηχου…
«Για να λειτουργήσει ο αξονικός τομογράφος χρειάζεται να γίνει αλλαγή οργανισμού στο Νοσοκομείο, κάτι που η διοίκηση δεν έχει κάνει ακόμη…»:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.