Κέρδισε μυθικό ποσό στο πόκερhttp://xorisoria.org/media/k2/items/cache/6835ca7a30b8fd3e0c5afe09c212e739_XL.jpg

Ο 24χρονος Κρεγκ Μέρσον, κέρδισε το μυθικό ποσό των 8,53 εκ. δολαρίων, μετά από συνεχές παιχνίδι 12 ωρών στον τελικό…

Ο παίκτης πόκερ από το Μέριλαντ, μετά από 12 ώρες και 400 «hands» – όπως είναι ο όρος στο πόκερ – εισέπραξε το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσε να φανταστεί για την γιορτή του Χάλοουίν.
Το τουρνουά στο οποίο συμμετείχε έγινε στο Λας Βέγκας στο «Penn and Teller Theater»

Το ολονύκτιο τουρνουά ήταν ένας χαρτοπαικτικός μαραθώνιος, που λίγο έλειψε να σπάσει το ρεκόρ μεγαλύτερης διάρκειας παιξίματος, όπως ανέφερε η ιστοσελίδα που διοργανώνει αυτούς του αγώνες.

«Όλος αυτός ο χώρος, είναι κάτι που δεν θα μπορούσες ποτέ να προετοιμαστείς για αυτό.» ανέφερε ο Μέρσον στο Associated Press.

abcnews.go.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.