Ένας αστυνομικός τραυματίαςhttp://p-nstatic.doldigital.net/taneawebstatic/4EEFCCB241B430953F6E46D1A9D694BD.jpg

Συνελήφθη από άνδρες της ΕΚΑΜ το απόγευμα της Πέμπτης και ο δεύτερος ένοπλος δράστης, που μαζί με τον συνεργάτη του νωρίτερα προσπάθησαν να ληστέψουν το σπίτι του προπονητή Γιώργου Δώνη, στην Κηφισιά.

Το περιστατικό ξεκίνησε λίγο μετά τη 1:30 το μεσημέρι, όταν δύο ένοπλοι εισέβαλαν στο σπίτι του προπονητή, ακινητοποίησαν τον πεθερό του, τη σύζυγό του και ένα από τα ανήλικα παιδιά του, και άρπαξαν κοσμήματα και χρήματα.

Στο σπίτι, όμως, βρισκόταν και ο μεγαλύτερος γιος του Γιώργου Δώνη, 15 ετών, ο οποίος βγήκε χωρίς να γίνει αντιληπτός από τους δράστες και ζήτησε βοήθεια από τη φρουρά του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ο οποίος μένει στο διπλανό σπίτι.

Οι φρουροί ειδοποίησαν την Αμεση Δράση και στο σημείο έφτασε γρήγορα περιπολικό.
Οι ληστές για να ξεφύγουν, πήραν μαζί τους τον πεθερό του προπονητή, τον οποίο άφησαν στη συνέχεια και άνοιξαν πυρ εναντίον των αστυνομικών, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν στο πόδι έναν αρχιφύλακα.

Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς και τραυμάτισαν στο χέρι έναν από τους δράστες, οι οποίοι προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας.
Ακολούθησε καταδίωξη από τις δυνάμεις που έφτασαν στην περιοχή, μέσα στο ρέμα του Κοκκιναρά, ενώ, κοντά στην εκκλησία της Παναγίας Ελευθερώτριας, οι αστυνομικοί βρήκαν κοσμήματα και αίματα.

Λίγο μετά τις 4 οι ληστές εντοπίστηκαν στη διασταύρωση των οδών Χειμάρρας και Ιθάκης, στην Κηφισιά, όπου έγινε η δεύτερη ένοπλη συμπλοκή.

Στο σημείο εκείνο συνελήφθη ο ένας από τους δύο δράστες, ο οποίος είναι τραυματισμένος.
Λίγο αργότερα συνελήφθη και μεταφέρθηκε τραυματισμένος σε νοσοκομείο και ο δεύτερος δράστης.
Ο αρχιφύλακας που τραυματίστηκε διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

ΛΙΑ ΝΕΣΦΥΓΕ στα ΝΕΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.