Θρακιώτικη ΚασερόπιταSV101928

Εύκολη συνταγή για φανταστική παραδοσιακή κασερόπιτα! Τρομερή γεύση που θα αγαπήσει όλη η οικογένεια..

Υλικά
6 φύλλα κρούστας

για τη γέμιση
1/2 κούπας λάδι
1 κούπα γάλα
5 αβγά
1/2 κ.γ.μπέικιν πάουντερ
400 γρ. κασέρι της επιλογής σας(κατά προτίμηση πικάντικο)

για το άλειμμα
ανακατεύουμε 2-3 κουταλιές λάδι με 2-3 κουταλιές γάλα

Εκτέλεση
Ακακατεύουμε όλα τα υλικά της γέμισης μαζί σε ένα μπολ.

SV101922

Στρώνουμε σε βουτυρωμένο ταψί (37×26)ένα φύλλο σουρώνοντάς το..

SV101923

Ρίχνουμε  το 1/5 της γέμισης..

SV101924

Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα φύλλα και η γέμιση..

SV101925

Τελειώνουμε με φύλλο που το αλείφουμε με το μείγμα λαδιού-γάλακτος..

SV101926

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180-200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει..

SV101927

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.