Αρκεί το παριζάκι μου να είναι από μπαρμπούνι;

Παριζάκι με βάση τα… θαλασσινά, είναι η νέα γαστριμαργική δημιουργία ομάδας φοιτητών από το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, που κέρδισε το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό καινοτόμων προϊόντων στα τρόφιμα (Εcotrophelia 2011).

Μιλώντας στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών ΒιομηχανιώνΤροφίμων Ευάγγελος Καλούσης, είπε ότι η βιομηχανία τροφίμων έχει υποστεί το μικρότερο πλήγμα σε σχέση με άλλους κλάδους. Αντίθετα, βουτιά έχουν υποστεί οι πωλήσεις τροφίμων για τον κλάδο της εστίασης.

Είπε επίσης ότι μετά τη ναυτιλία και τον τουρισμό η βιομηχανία τροφίμων είναι ο τρίτος μεγαλύτερος κλάδος σε τζίρο.

 

ΣΚΑΪ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.