Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Γρεβενών

,  καλεί όλους  τους  Εργατοϋπαλλήλους  του Νομού μας  να συμμετέχουν  στην Πρωτομαγιάτικη  απεργία της   Εργατικής Τάξης   και στην συγκέντρωση  που θα  πραγματοποιηθεί   τη Κυριακή  1η  ΜΑΗ 2011  και ώρα 10,00΄, στην πρώην Πλατεία Λαχαναγοράς .

Εργαζόμενες, Εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, άνεργοι,

Η  1η Μάη είναι ημέρα μνήμης και τιμής στους νεκρούς της Εργατικής τάξης αλλά και
αγωνιστικών κινητοποιήσεων για νέες καταχτήσεις  στην πρόνοια, στην αμοιβή ,  στην Υγεία ,στην Παιδεία, για ειρηνική συμβίωση  , ασφάλεια και σταθερότητα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Σήμερα ιστορικές κατακτήσεις και δικαιώματα των εργαζομένων έχουν στοχοποιηθεί και “εκτελούνται” καθημερινά ,στο όνομα του ανταγωνισμού ,των ελλειμμάτων  και του χρέους .

Οι εργαζόμενοι , οι απλοί πολίτες του μόχθου ,οι Νέοι ,οι Συνταξιούχοι ,οι Άνεργοι ,  απαιτούν και διεκδικούν την αποδέσμευση από τα δεσμά του μνημονίου και  των τοκογλύφων δανειστών .

Απαιτούν  μια διαφορετική πολιτική  που θα έχει στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του  και όχι τις αγορές και τα κέρδη . Διεκδικούν μια Ευρώπη των πολιτών και όχι των Τραπεζιτών και των εργοδοτών .

Όλοι Ενωμένοι στη Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση στις 10,00 η ώρα στην Πλατεία Λαχαναγοράς να απαιτήσουμε νέες θέσεις εργασίας ,ικανοποιητικούς μισθούς και συντάξεις    και  να βροντοφωνάξουμε <<την κρίση να πληρώσουν οι Έχοντες ,οι Κατέχοντες και οι Υπεύθυνοι >>.

Για την Διοίκηση

Ο Πρόεδρος               Ο Γεν.Γραμματέας

Κυριαζίδης Λάζαρος            Μιχάλης Σιαμίδης

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.