, βρέθηκε το Σάββατο (15/02), μια μεγάλη παρέα από Σπηλιώτες αλλά καλούς φίλους του χωριού, όπου γεύτηκαν μοναδικές ποικιλίες κρεάτων και σαλατικών που με μεγάλη φροντίδα ετοίμασε η ταβέρνα “Πέρδικα” .
Γίναμε “γευσιγνώστες” της παλιάς τοπικής λιχουδιάς “μούρας” , που συχνά τα παλιά χρόνια έφτιαχναν οι μερακλήδες. Τότε που δεν υπήρχαν στο λεξιλόγιο οι λέξεις τριγλυκερίδια και χοληστερίνη…( Ότι και να συνέβαινε πάντως, είχαμε μαζί μας και τον γιατρό μας…).
Ξεχωριστή θέση στο τραπέζι είχε και το ντόπο κατσικάκι, ενώ το κρασί ήταν από την προσωπική κάβα της ψησταριάς…,
Δείτε εικόνες:
Φωτογραφίες με μεγαλύτερη ανάλυση (Κάντε κλικ για μεγέθυνση):